Passa al contingut principal

Quina és la funció de cada càrrec?


Equip directiu


Els membres  de l'equip Directiu son:
-La directora és la Carla Hernandez. Aquesta revisa i coordina la cooperativa i procura que els socis estiguin bé.També ajuda molt.

-La vicedirectora és la Bruna Madrid. Ella fa el mateix que la directora quan no hi és i l'ha de substituir. 

- La tresorera és la Laura Bautista. Que guarda els diners, els organitza, dona canvi i guarda els diners perquè ningú els robi.

- La vicatresorera és l'Irene Comas. Ella fa el mateix que la tresorera quan no hi és i l'ha de substituir.

- La secretària és la Desirée Hidalgo. S'encarrega d'obrir la pàgina del blog i la del correu electrònic. També gestiona l'ordinador quan es fa treball en grup.

-La vicesecretària és l'Alba Casas. És com la majoria de "vices", fa el mateix que la secretària però només quan no hi és i l'ha de substituir.


Departaments

Departament d'informàtica
- L'encarregat de la coordinació és l'Ayman Haddouchi. Les tasques del coordinador consisteixen en prendre les decisions necessàries.

- La redacció la fa l'Erik Jurado. El que fa és escriure i adjuntar les imatges i/o vídeos al blog.

- El disseny  web el fa l'Iniesta Tano. S'encarrega de revisar el blog i ficar-hi color, revisar les lletres i  els vídeos...


Departament de publicitat

- L'encarregat de coordinació és en Soulimane Ibrahimi. Les tasques del coordinador consisteixen en prendre les decisions necessàries.

-L'encarregat de redacció és la Chaima Amrou. El que fa és escriure i adjuntar les imatges i/o vídeos al blog.

-L'encarregat de disseny  web  es la Hanae Sammar. S'encarrega de revisar el blog i ficar-hi color, revisar les lletres i  els vídeos...


Departament de  fotografia

Aquest departament està format pel Carlos Matas i l'Amidat Adebayo. El treball que fan consisteix en fer les fotos als prototips després fer un anunci.


Departament de material (producció)

La supervisió la fan en Mohamed Kelai, en Mohamed Yachou i la Wissam Dahmani. Aquest s'encarreguen de comprovar que els materials que es fan servir per fer els prototips estiguin bé.

Els materials els porten en Dani Valles i en Biel Torrubia. 










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació de prototips

Durant les vacances de nadal, els nens de 5èB hem hagut de fer un prototip, a casa i després  portar-lo ha l’escola. Junt amb el prototip hi havia una fitxa que havíem d’omplir i explicar el material,  que haviem  utilitzat ,explicar lo que havien fet, el que els havia costat el producte i el preu que el  vendríem.Quant els nens vam portar el seu prototip a l’escola i el vam presentar, els altres  escoltaven i ajudaven a millorar el prototip.

Prototips definitius

                                                                PROTOTIPS DEFINITIUS   Aquest són tots els prototips que avaluarem a l'estudi de mercat.